Birgitte Huber-Olsen

Eksamineret par,- familie og psykoterapeut MPF

om mig

Jeg er 58 år, og jeg uddannet familie- og psykoterapeut på Dansk Familieterapeutisk Institut i Valby. Ved siden af min praksis, arbejder jeg som familiebehandler for konsulentfirmaet Familieliv i Odense, samt som frivillig psykoterapeut i TUBA i Odense, hvor jeg har individuelle samtaler med unge, der er vokset op med alkohol- og stofmisbrugende forældre.

Oprindeligt er jeg uddannet friskolelærer, og har undervist både børn og unge inden for almenområdet gennem 20 år. Derudover har jeg været lærer på en specialskole for børn med vidtgående handicaps, og jeg har været netværksmedarbejder på et asylcenter for uledsagede drenge på flugt.

Jeg brænder for at skabe forandring, trivsel og udvikling hos andre mennesker, og derfor valgte jeg at tage en psykoterapeutisk efteruddannelse, da jeg gerne ville kombinere mange års pædagogisk undervisningserfaring med en solid, faglig psykoterapeutisk viden.

Som familieterapeut er jeg uddannet til og trænet i, at kunne tale med både en person og flere personer. Jeg er specialiseret i par- og familieterapi. Jeg kender en del til dynamikken hos samboende – og fraskilte par og til dynamikken i kernefamilier og sammenbragte familier – både professionelt og privat.

Som privatperson bor jeg på sydfyn og er gift med Michael. Sammen har vi to piger på 16 og 21 år. Fra et tidligere forhold har jeg to voksne børn på 30 og 33 år. Min fritid bruger jeg på at sejle, strikke, løbe, og på at bruge en masse tid sammen med mine venner og familie.

portræt terapeut brunt hår

Skriv gerne til mig!

Jeg oplever desværre i øjeblikket problemer med nedenstående kontaktformular, så skriv i stedet på mail. Har du spørgsmål, du ønsker at få besvaret, kan du sende mig en mail til:

birgittehuber@gmail.com

eller ring eller sms på:

40571051

2 + 4 =